Werk met Mij

I invite you to Embody and Embrace your light

De innerlijke Godin betekent voor mij dat we ons deel voelen van het goddelijke, het magische, het cosmische, het grotere geheel. Dat we op aarde zijn gekomen om juicy badass wezens te zijn, om onszelf te uiten en dat we dat mogen vieren. Het betekent voor mij dat we ons opnieuw mogen verbinden met de vrouwelijke energie die we de afgelopen paar duizend jaar vergeten zijn. Dat we in onze sensuele kracht mogen stappen, en onze open harten mogen laten zien.
Ik help jou te verbinden met je innerlijke Godin en je vrijer te kleden waardoor je je meer levend, meer vrouwelijk en meer jezelf zal voelen. Waardoor je relaties en je leven meer tot bloei zullen komen. In deze wereld is het gemakkelijk om in je mannelijke energie te stappen; doelen behalen, focussen, taken afmaken en zelf richting geven aan je leven. Alhoewel deze dingen je ver kunnen brengen, wordt de vrouwelijke energie vaak vergeten. De vrouwelijke energie laat je lichaam ontspannen en geeft je een intuïtieve flow, creativiteit en een diepe verbondenheid met je gevoel, de natuur en de universele liefde.  
 
Ik geloof dat als wij weer van ons lichaam gaan houden, en durven te stralen in de kleding die het beste bij ons past, dat we dan de wereld kunnen vullen met schoonheid, liefde en authentieke connectie.
 
Herken je het gevoel dat je iets aan wilt trekken en denkt, is dit niet too much, te sexy, te kleurrijk, te bloot, te opvallend op mijn werk? Ben ik wel mooi of vrouwelijk genoeg hiervoor? Zal dit niet teveel aandacht trekken? Vinden mensen me niet raar als ik zoiets aantrek? Wat zouden mijn ouders, mijn vrienden of baas hiervan vinden? Zal ik toch maar weer voor die veilige outfit gaan?
 
Ik realiseerde me dat ik hier op aarde ben gekomen om mijn licht te laten schijnen en ik me niet meer klein hoef te maken!
 
Mijn vrouwelijke essentie, mijn innerlijke Godin, wil stralen en zich mooi en sexy voelen! En kleding is het perfecte middel hiervoor. Het is letterlijk datgene wat tussen ons en de buitenwereld in staat. Het is een manier om onze binnenwereld aan de buitenkant te laten zien. Het is een manier om onze innerlijke schoonheid te uiten, en om onze uiterlijke schoonheid te verrijken.
 
Herken je dit maar vind je het nog spannend om je te kleden zoals je ECHT graag zou willen? Misschien met meer kleur, meer sensualiteit, meer laten zien wie je echt bent? Ben je het zat om steeds voor het veilige zwarte t-shirt of de verhullende grote trui te gaan? Voel je dat je oude kleding niet meer bij je past?
 
Ik weet dat het heel spannend kan zijn om te laten zien wie je bent en om opeens gezien te worden. Maar uiteindelijk is het zo bevrijdend om je binnenwereld met je buitenwereld te laten matchen!
Ik begeleid tijdens jouw Goddess Journey in het proces om erachter te komen welke kleding echt bij je zou passen.
 
Inner-work
Door middel van zelf-liefde ademwerk, werken we aan de liefdesrelatie tussen jou en je lichaam. Ook begeleid ik je in het proces om meer in verbinding te komen met jouw vrouwelijke energie. In een veilige omgeving, kijken we wat jij hiervoor precies nodig hebt.
 
Outer-work
Om jouw stralende body en soul te versieren gaan we een beeld vormen van de kleding waarin jij je het lekkerste zou voelen. We gaan samen op zoek naar hoe jij expressie wil geven aan je ware zelf in je kledingstijl.

De Goddess Journey bestaat uit drie sessies:

1. Meet the Goddess Within

 
Diep van binnen weet je misschien wat je mooi vindt maar je vindt het nog spannend om naar buiten te brengen. Of je hebt echt nog geen idee wat bij je zou passen en je wilt erachter komen welke kleding nou echt bij jou past.
 
Tijdens een visualisatie meditatie ontmoet je je pure essentie, je inner-goddess. Deze ervaring, waarbij je je ‘herinnert’ dat je toegang hebt tot je oerkracht, je schoonheid en je intuïtie, zal je veel steun en kracht geven in de toekomst. Je krijgt een beeld van hoe je eruit zou zien als je jezelf helemaal vrij zou laten.
 
Daarbij oefenen we meer zelfliefde door een ademhalingsoefening, zodat je licht steeds meer van binnenuit mag gaan stralen.
 
Daarna maken we contact met je creativiteit en je intuïtie. Door middel van  een soul-collage brengen we het gevoel van je inner-goddess tot expressie, zodat je er altijd naar deze inspiratie terug kan keren.
 
Als je steeds je kleding kiest vanuit dit authentieke gevoel, dan zal na een tijd je eigen stijl zichtbaar worden.

2. Your Wardrobe as your Temple

Ik weet dat het super spannend is om jezelf te laten zoals je echt bent. Maar het is tijd dat wij ons niet meer klein maken en in onze schoonheid en kracht gaan staan.
 
Tijdens deze sessie maken we weer contact met jouw innerlijke godin en gaan we onderzoeken welke overtuigingen je nog blokkeren om helemaal te kunnen stralen.
Onze negatieve overtuigingen over onszelf kunnen heel sterk zijn. Misschien vind je jezelf niet mooi genoeg om mooie kleding te kopen, of misschien vind je jezelf juist heel erg mooi en ben je bang dat je arrogant gevonden zal worden als je dat laat zien.
 
We zijn zo streng voor onszelf.
 
Ook zoeken we in deze sessie je kledingkast uit en leer je op gevoel en intuïtie de kleding te kiezen die jou een spark of joy geven en waarin je je helemaal jezelf voelt. 
 
Je kledingkast wordt een inspirerende fijne plek waar je graag komt en waar de kleding hangt die jouw het gevoel geven dat je mag stralen. 

3. Attract your Soul Expressing Style

Omdat we een duidelijk beeld hebben gevormd van jouw innerlijke godin en je kledingkast als jouw eigen inspirerende tempel hebben omgetoverd. Voel je precies welke kledingstukken jou bekrachtigen en waar je heel gelukkig van wordt. Als we met deze visie gaan winkelen, trek je makkelijk de kleding aan die heel goed bij jou past. 

In deze sessie gaan we winkelen op een intuïtieve manier. We laten het gevoel leiden zodat het hoofd er niet tussen kan komen. Je gaat voelen in je lichaam welke kleding jouw innerlijke godin laten bruisen. 

 
 

 De Goddess Journey

 

1. Meet the Goddess Within

2. Your Wardrobe as your Temple

3. Attract your Soul Expressing Style

 

EUR 599

 
Tijdens deze zes weekse diepe reis naar de bron van jouw vrouwelijke energie, werken we drie dagdelen intensief samen. Naast deze 1 op 1 sessies wordt jouw unieke proces ondersteund door extra online materiaal, bestaande uit self-love meditaties, massage- en dansoefeningen die helpen bij de intergratie van je innerlijke Godin.
 
1 DAY Goddess Journey EUR 333
 
Deze 1 Day Goddess Journey is een combinatie van de ‘Meet the Goddess Within’ Sessie en ‘Your Wardrobe as your Temple’. Na deze dag heb je een beeld van je innerlijke godin, voel je je meer in je kracht om helemaal jezelf te zijn,  en heb je een opgeruimde kledingkast waar je helemaal blij van wordt.
 
  
Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en ontvang een welkoms meditatie.
 
Liefs, Ménou
 

Feel Free, Sexy & Alive