Lieve Sister,

Het mooiste en meest vruchtbare proces waar ik de afgelopen jaar doorheen ben gegaan, is het herinneren van mijn vrouwelijke kracht. 

En ik zou voor iedere vrouw op deze aarde wensen dat zij zich weer kan verbinden met de rijkdom, wijsheid, schoonheid, kracht en rust die de vrouwelijke energie geeft. 

Daarom heb ik deze vier daagse journey gecreëerd, die gebaseerd is op de vrouwelijke cyclus. Deze geeft structuur en richtlijnen vanuit onze eigen natuur. Hierdoor kun je meer in harmonie leven met je eigen ritme, en vanuit deze kracht je dromen op je eigen tempo en unieke manier kan waarmaken.

Ik weet hoe waardevol deze informatie voor mij is geweest, waardoor ik nu werk doe vanuit mijn hart, me omringd heb met super mooie bewuste mensen, ik mezelf steeds meer durf te laten zien, ik me verbonden voel met alles dat leeft, en de liefdesrelatie heb gevonden waar ik me helemaal ontspannen voel. 

Deze cursus is voor jou als je verlangt naar 

 • meer verbinding met je vrouwelijke energie
 • het voelen van de kracht in je buik 
 • meer in flow met je cyclische natuur wilt leven
 • meer je echte zelf te laten zien
 • meer zelfvertrouwen 
 • je vrijer voelen in je lichaam
 • je lekker in je vel voelen 
 • je eigen creatieve gift aan de wereld te leren kennen
 • je volle potentie leven
 • voelen dat je een godin bent
 • verbinding met het grotere geheel
 • meer ontspanning en meer energie
 • liefdevolle sisterhood ervaren
 • anderen inspireren door het leven en jezelf te vieren

Deze reis bestaat uit vier zaterdagen. Je ontvangt 4 inspirerende dagen waarin je je gaat verbinden met je vrouwelijke energie in de vier fases van je cyclus. 

Ik biedt een liefdevolle ruimte waarin je volledig jezelf mag zijn en je vrouwelijke essentie kunt ontdekken. Met mijn eigen ervaring in het dieper openen in vrouwelijkheid begeleid ik jou met veel passie en liefde.

 
Programma
 
Dag 1     HERFST 

voelen van behoeftes en grenzen, omgaan met emoties, authentieke communicatie, wijsheid

Dag 2      WINTER

rust, selfcare, ontspanning, genot, nourishment, creativiteit

Dag 3     LENTE 

dromen en manifesteren, mogelijkheden voelen, vrij bewegen, oorspronkelijkheid

Dag 4      ZOMER

Express the goddess within, celebration, jezelf laten zien, shinen, zelfvertrouwen, bevrijding 

Dit alles vanuit de bodem van onze vrouwelijke kracht, versterkt door rituelen en ceremonies. 

 • Ervaar de sensuele magie van je lichaam
 • Ontdek de kracht van het cyclische leven
 • Voel je verbonden met de natuur, jezelf en met anderen
 • Voel je vrij, sensueel en levend
 • Leer vrijer en speelser te creëren
 • Inspireer anderen door jezelf en het leven te vieren

 

Ik gebruik de elementen die mij het meeste vervulling en inspiratie hebben gebracht:

 

Tantra

Verbinding met je lichaam, zintuigen, levensenergie, je eigen goddessness en emoties

Sjamanisme

 Verbinding met de energetische wereld, de natuur, de magie

Authentic relating

 Verbinding met jezelf en met elkaar

Creativiteit

Verbinding met ontspanning, joy, kleur

 

Ik voel heel veel passie om deze tools met je te delen. Om een sacred space te creëren waarin je jezelf kan openen. Waar je aangemoedigd kan worden, en waar je je gesteund voelt zodat je net die ene stap wel durft te zetten.

Dus voel je nieuwsgierigheid naar je vrouwelijke energie, wil je meer zelfvertrouwen voelen, wil je een volgende stap zetten in je leven maar vind je dit nog spannend, wil je meer in harmonie leven met je cyclus en je eigen natuur, wil je je voelen als een goddess en dit ook laten zien, en de steun van sisterhood voelen?

Dan is deze journey voor jou 🙂

Waar en wanneer? 

4 zaterdagen van 11:45 tot 18:00 in Utrecht

Herfst: zaterdag 23 oktober

Winter: zaterdag 13 november

Lente: zaterdag 27 november

Zomer: zaterdag 11 december

“Give yourself permission to fully bloom into the true you”

Prijs
369,-

Wil je meedoen? Stuur een mailtje naar: menouspauwen@gmail.com

Over mij:

Ik ben gedragsbiologe, afgestuurd aan de Universiteit van Utrecht. Ik was heel intellectueel ingesteld en voelde dat ik iets miste. Het spirituele pad waarin ik zocht naar geluk en ontspanning, brachten mij bij de vrouwelijke energie. Hierdoor werd ik zo geraakt dat het voelde alsof de sparkly bubbles en regenbogen vanuit mijn kern weer levend werden. Ik verbond mij weer met mijn creatieve, gevoelige, magische kant en voelde mij meer mezelf. Het liefst ben ik in een bruisende creatieve energie met andere mensen. Ik zou van de daken willen schreeuwen dat wij magische cyclische wezens zijn, en dat er zoveel te ontdekken is als je eenmaal de kracht in je buik weer hebt gevoeld. Onze wereld is helaas nog op ingericht om te leven met de flow van je cyclus, en om in zachtheid te creëren. Daarom voel ik een vuur om dit werk te verspreiden en meer vrouwen te doen laten herinneren, want alleen zo kan het vrouwelijke weer intergeren in de wereld. Ik vind mijn joy in het verbinden van de biologie van onze cyclus met het emotionele, energetische en kosmische aspect. Mijn Missie is om vrouwen weer te laten herinneren wat hun unieke kracht en wijsheid is, en om hen aan te moedigen hun innerlijke godin tot expressie te laten komen. 

Feel Free, Sexy and Alive, Sister! 

Wat andere vrouwen zeggen:
‘Het godinnen-traject met Ménou was een groot cadeau aan mezelf. De ontmoeting met haar speelse sensuele vrouwelijke stroom vond ik genieten. Ze geeft een hele fijne stevige en afgestemde bedding voor dit kwetsbare proces. Het heeft verschillende gebieden in mijn leven, inclusief mijn relatie, positief beweging gezet.’ -Florien Kortenhorst
 
‘Bedankt dat je mij de zachte vrouwelijke kracht weer hebt laten voelen’ -Simone Wiewel
 
‘Woorden die Ménou en de sessie omschrijven: Empowerment, zorgvuldigheid, creatief, inspirerend, open hartig, speels en verbindend’- Merel Nelissen
 
‘De sessie met Ménou was een boost voor m’n zelfvertrouwen en ik heb de dag erna meteen een jurk gekocht die ik prachtig vind, maar anders waarschijnlijk niet had durven dragen.’- Kim Stoter