Aanbod

There is more than enough room for us all to rise

The Goddess Journey

Een innerlijke reis naar je unieke vrouwelijke essentie

Goddess Sessions

1,5 uur  111 euro

In de individuele sessies begeleid ik jou in het ontwaken van jouw vrouwelijke energie. Jouw sensualiteit, creativiteit, je innerlijke wijsheid en expressie staan hierbij centraal.

Je leert een liefdesrelatie op te bouwen met je lichaam en de magie hiervan te ervaren. Je leert je verbinden met je baarmoeder (of de energetische plek van je baarmoeder) en je hart zodat je je opent naar jouw vrouwelijke energie en je vrouwelijke oerkracht. Je ervaart dat je deel bent van een groter geheel en dat het leven en de creativiteit door jou willen stromen en tot uiting willen komen.

In dit proces ben ik de liefdevolle spaceholder voor jouw emoties en kunnen emotionele blokkades worden opgeheven door mijn aanraking en jouw eigen bewustzijn. Ook werken we aan het opheffen van beperkende overtuigingen die je nog over jezelf hebt, zodat je meer tot bloei durft te komen. Ik gebruik lichaamswerk, meditatie, visualisatie, kleding, elementen uit tantra en sjamanisme om je eigen kracht te laten ontwaken zodat je het leven vrijer en dichter bij jezelf kan leven.

Give yourself permission to bloom as the full you and celebrate the Goddess Within!
 

Sister Circles

Elke volle en nieuwe maan vieren we de magie met sisters bij mijn thuis in Utrecht. Een eeuwenoude traditie om met vrouwen in een cirkel samen te komen en te mediteren, te sharen en elkaar te steunen, aanmoedigen en vieren.

Voeg me toe op Facebook om de data te bekijken: Menou Hanne Fonsien

 Workshop Meet the Goddess Within

Ik organiseer workshops op festivals, voor vriendinnen-, zussen-, moeder/dochters, collega’s. In deze workshop gebruik ik meditatie, verbindende sharings en creativiteit om je innerlijke godin te ontmoeten. Het is een leuke speelse manier om meer bewustzijn en verbinding te brengen. Een bijzondere gelegenheid om jezelf en elkaar beter te leren kennen, en om meer in je eigen kracht en zelfvertrouwen te komen. Voor meer informatie mail me: menouspauwen@gmail.com